Smart Repair

I tilfeller der skaden på bilen din ikke er for stor, ser vi etter muligheten for en rimeligere, raskere og enda mer miljøvennlig reparasjon. Vi kaller det Smart Repair.

Hvorfor velge Smart Repair? Velger du Smart Repair, unngår du bonustap på forsikringen. Du sparer fort 30–60 % sammenlignet med en tradisjonell utbedring – med et resultat på 90 % eller bedre. Resultatet er like holdbart som en tradisjonell reparasjon. Smart Repair erstatter ikke lakkering eller reparasjon slik vi kjenner det, men er et rimeligere alternativ ved små skader.

Dette er Smart Repair i praksis: Vi bruker flere teknikker. Vi kan utbedre små bulker og riper der den lakkerte overflaten er intakt. Om lakken er skadet i et mindre område, kan vi begrense reparasjonen til det området som er skadet. Begge metodene er raske å utføre, samtidig som det gir en mindre miljøpåvirkning.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på Smart Repair? Fyll inn kontaktinfo og last opp bilder av skaden i skjemaet under. Vi setter pris på at du sender inn så detaljerte bilder som mulig. Se gjerne våre eksempelbilder for veiledning. Klikk her for å se eksempelbilder >>

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart