Frontruteskift

Steinsprut? Skade på frontruta? Vi hjelper deg!

Vi utfører frontruteskifte og reparasjoner av skader på frontrute på alle biler. Frontrutesaker dekkes som regel alltid av bilforsikringen, og vi anbefaler deg å ta kontakt med oss så snart som mulig dersom du har fått en skade på frontruta.

Frontruteskift og reparasjoner

Det er mange som tilbyr frontruteskift og -reparasjoner. Til tross for at dette er en relativt enkel prosedyre, er det ikke likegyldig hvilket verksted du velger. Frontruta er en del av den bærende konstruksjonen på bilen og må skiftes av autorisert personell. Stadig flere biler har varmetråder, antenner, regnsensorer og lignende integrert i ruta. Dessuten skal ruta tåle tunge snømasser og steinsprut. Derfor er det avgjørende at frontruta er sikker og at den er godt festet. Slurv kan føre til at teknologien ikke fungerer som den skal eller i verste fall gjøre at vann trenger seg gjennom ruta og inn i bilen.

Når du kommer inn for å bytte eller reparere frontruta på bilen din hos oss, kan du være trygg på at vi kun benytter originalruter og kvalitetslim. Vi er merkeverksted for Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, BYD, Maxus, Suzuki og Polestar og lever opp til strenge kvalitetskrav fra bilprodusentene. Vi jobber dessuten alltid i team, slik at vi er flere som kvalitetssikrer arbeidet.

Frontruteskift mens du venter

Å skifte eller reparere en frontrute er relativt fort gjort. Som regel beregner vi et par timer, for å sikre at limet får herdet godt. Du er velkommen til å nyte en kopp kaffe i våre trivelige lokaler på Ranheim i Trondheim, mens vi får jobben gjort. Ellers kan vi alltid fikse leiebil til deg!

Ta kontakt med oss for å bestille time for frontruteskift eller reparasjon av steinsprutskader på frontrute.

PS! Vi tilbyr også online-pristilbud på bilreparasjoner.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart