Karosseriskade

Nardo Melhus Bilskade utfører biloppretting på alle bilmerker. Vi kan reparere alle karosseriskader, enten karosseriet er laget av stål, aluminium eller plast. Våre skadeteknikere kurses jevnlig gjennom bilprodusentene for å kunne reparere bilen din på best mulig måte. Nardo Melhus Bilskade er godkjent merkeverksted for Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, BYD, Maxus, Suzuki og Polestar.

Behold garantien ved biloppretting

Bilopprettingen følger alltid fabrikkens håndbøker til punkt og prikke. Det gjør vi ikke bare for å få bilen tilbake i god og sikker stand, men også for at du skal beholde garantien på bilen. Du kan være trygg på at alle garantier på bilen opprettholdes, om du velger å reparere karosseriskaden hos Nardo Melhus Bilskade. Når bilen er klar til utlevering, går vi igjennom det arbeidet som er gjort sammen.

Få en pris på biloppretting

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på biloppretting? Fyll inn kontaktinfo og last opp bilder av skaden i skjemaet under. Vi setter pris på at du sender inn så detaljerte bilder som mulig, så vi kan gi deg et raskt og nøyaktig svar. Se gjerne våre eksempelbilder for veiledning. Klikk her for å se eksempelbilder >>

Online pristilbud

 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 64 MB.
   Send gjerne flere bilder som dokumenterer skaden godt.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart