Skadetaksering bil

Når uhellet er ute, så dekkes de fleste skader av forsikringen din. Ved en skadetaksering på bilen undersøker vi hva som må repareres, og hva det vil koste. Samtidig hjelper vi deg med å vurdere om det er lønnsomt å benytte forsikringsselskapet ditt eller ikke. Nardo og Melhus Bilskade har avtale med de største forsikringsselskapene, og hjelper deg gjennom prosessen.

 

Dette gjør vi ved en forsikringsskade

Meld skaden til forsikringsselskapet ditt, og avtal deretter tid for skadetaksering på bilen hos oss. Når vi mottar skadenummeret ditt, sender vi inn bilder av skaden samt en prisberegning til forsikringsselskapet. Vi bestiller deler og avtaler tid for reparasjonen med deg. Vi hjelper deg med leiebil mens du venter, om du har behov for det. Nardo og Melhus Bilskade garanterer at bilen din er like sikker som før skaden oppstod.

 

Be om skadetakst på bilen

Fyll inn kontaktinfo og last opp bilder av karosseriskaden i skjemaet under. Vi setter pris på at du sender inn så detaljerte bilder som mulig. Det gjør det enklere for oss å gi deg et raskt og dekkende svar. Se gjerne våre eksempelbilder for veiledning. Klikk her for å se eksempelbilder >>

Online pristilbud

 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 64 MB.
   Send gjerne flere bilder som dokumenterer skaden godt.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart