Billakkering

Vi tilbyr billakkering i Trondheim!

Både utstyr, utførelse og kompetanse er essensielt når det kommer til billakkering. Når uhellet er ute, kan du trygt overlate lakkeringsjobben til oss i Nardo og Melhus Bilskade AS – vi har toppmoderne utstyr og drivende dyktige fagfolk.

Billakkering gjort enkelt og trygt

Vi i Nardo og Melhus Bilskade AS er opptatt av å skape gode og smidige kundeopplevelser. Derfor vil du som kunde alltid ha direktekontakt med din egen, personlige skadetekniker som jobber i team sammen med andre teknikere.

Enten bilen din har vært involvert i en ulykke eller har fått noen mindre, men stygge skader i lakken, vil skadeteknikeren starte med å utføre en skadetaksering på bilen. Den gir deg svar på hvor lang tid billakkeringsjobben tar, og hva det vil koste. Dersom du er usikker på om det lønner seg å bruke forsikringen, eller trenger hjelp til å melde skaden, kan skadeteknikeren din veilede deg.

Få online-pristilbud på billakkeringsjobben!

Godkjent merkeverksted - billakkering etter fabrikkrav

Uansett hvilken bil du kjører, kan vi hjelpe deg med billakkering. Vi har mange lakkfarger på lager, og kan fremskaffe det aller meste via våre leverandører. Ellers er det greit å vite at vi er merkeverksted for Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, BYD, Maxus, Suzuki og Polestar. Dette betyr at vi er godkjent av, og lever opp til strenge krav fra bilprodusentene. Vi gjør billakkeringsjobben i henhold til fabrikkravene og lakken på bilen din blir – bokstavelig talt – like god som ny.

Dersom du har behov for leiebil mens bilen din er hos oss, fikser vi naturligvis også dette for deg.

Dette må du passe på når bilen er nylakkert

Når du forlater verkstedet med nylakkert bil, er det noen ting du bør tenke på de første fire ukene:

1. Vær forsiktig ved vasking av bilen. Unngå vaskemaskiner med børster og ikke vask bilen i kaldt vann. Ikke utsett vaskingen, men pass på å bruk lunkent vann og svake vaskemidler de første fire ukene etter lakkering.

2. Pass på å ikke utsette lakken for skadelige midler eller materialer. Legg for eksempel ikke en presenning eller lignende over bilen.

3. Unngå polering og lakkforsegling. Ønsker du en slik type behandling: ta kontakt med oss for veiledning.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud? Fyll inn kontaktinfo og last opp bilder av skaden i skjemaet under. Se også vårt store utvalg av Proglazer-bilpleieprodukter!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart