Proglazer

Nardo og Melhus Bilskade benytter kvalitetsprodukter fra Proglazer til profesjonell bilpleie, som polering, lakkforsegling og glassbehandling. Du kan bestille time for bilpleie her. Vi fører også et bredt utvalg av Proglazer-produkter for deg som ønsker å vedlikeholde bilen selv. Spør oss gjerne om produktanbefalinger og tips til en strøken bil.

Forhandler av Proglazer i Trondheim

Proglazer er bilpleieprodukter utviklet i Norge for tøffe nordiske forhold. Produktutvalget av Proglazer spenner fra behandling av glass og skinninteriør til felgrens, avfetting og bilshampoo. Dette er lettarbeidende og effektive produkter, og ikke minst motstandsdyktige mot smuss og skader. Du får kjøpt Proglazer-produkter både enkeltvis og i praktiske pakkeløsninger.

Proglazer gjør hverdagen enklere for både profesjonelle bilpleiere som oss i Nardo og Melhus Bilskade, og for deg som trives med å gjøre jobben selv. Nardo og Melhus Bilskade har som ønske å hjelpe deg med å ta vare på bilen din. Kjøper du Proglazer-produkter hos oss, deler vi gjerne råd og vink til hvordan du kan få et perfekt resultat av bilpleien.

Erfaringer med Proglazer

Våre kunder er svært tilfredse med profesjonell bilpleie utført med Proglazer. Vår erfaring med Proglazer er at produktene etterlater et svært holdbart resultat. Vi håper at du vil oppleve det samme. Del gjerne dine erfaringer med Proglazer med oss.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart