HVEM ER VI?

Nardo og Melhus Bilskade AS er et resultat av flere års godt samarbeid mellom Nardo Bil AS og Melhus Bil AS. Vårt ønske om bedre effektivitet, kvalitet og kundetilfredshet presset frem behovet for et slikt anlegg. Når du først har vært uheldig, ønsker vi å gi deg en opplevelse du tenker tilbake på med godt humør. Din reise fra din første kontakt med oss til du har hentet bilen, skal være fylt med gode opplevelser.

HVA GJØR VI?

Nardo og Melhus Bilskade er et komplett bilskadesenter i Trøndelag. Det er enkelt og bekymringsfritt å velge oss. Vi kan hjelpe deg med alle skade- og lakkreparasjoner – uansett bilmerke. Nardo og Melhus Bilskade er godkjent merkeverksted for Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, BYD, Maxus, Suzuki og Polestar.

Vi liker å si at Nardo og Melhus Bilskade ikke er helt som alle andre bilskadesentre. Hos oss får du din egen personlige skadetekniker som arbeider i team med andre teknikere. Det er for å heve kvaliteten på reparasjonen, og for at tiden som bilen din er inne, skal bli kortere.

HVORFOR VELGE OSS?

Å reparere aluminium krever egen utdanning, eget spesialutstyr og separate omgivelser. Vi er spesialister innen reparasjon av aluminium og har egne teknikere til å utføre slike jobber.

Ved utlevering av ferdig reparert bil, har vi en egen utleveringshall hvor vi gjennomgår hva som er utført og samtidig gir deg tips som kan hjelpe deg å holde bilen flott i lang tid.

Nardo og Melhus Bilskade er et miljøbevisst bilskadesenter. Vi velger miljøvennlige metoder når vi reparerer, og gjør vårt for å beskytte mennesker og natur mot støv og kjemikalier fra verkstedet. Vi utforsker nye måter å arbeide på som bilskadesenter. Alt for å hjelpe deg med å ta vare på bilen din.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart