>
Paintless dent repair

Paintless dent repair

Selv den beste sjåfør kan få parkeringsbulk. Det trenger ikke være selvforskyldt en gang. Med PDR hos NM Bilskade går reparasjonen raskere og prislappen blir lavere. I tillegg slipper du unna både egenandel og bonustap! 

Uansett hvilket bilmerke du kjører får du utført PDR hos oss. Metoden går ut på å massere ut blekket der bulken har oppstått. Ved hjelp av metallspaker kan vi jobbe på innsiden av bulken, og forme stålet tilbake til opprinnelig form. Slik slipper vi demontering, lakkering og tørketid. Så lenge du ikke har skadet lakken er dette en rimelig og rask reparasjon.  

 

Tradisjonell reparasjon tar ofte flere dager og utløser egenandel samt bonustap fra forsikringsselskapet. Til sammenlikning sparer PDR deg for både tid og penger, samtidig som belastningen på miljøet er mindre

– Christian Olsen, Daglig Leder hos NM Bilskade

Fordelene med paintless dent repair

  • Tidseffektivt – Har du en enkelt bulk kan skaden være rettet opp i løpet av noen timer.  
  • Økonomisk – Kortere arbeidstid betyr lavere pris for deg.  
  • Miljøvennlig – Ved PDR brukes ikke lakk eller løsemidler.  

Alle bulker er ulike, derfor må vi gjøre en vurdering av skaden før vi setter i gang. Dette kaller vi online takst, som du mottar på SMS. Bilde av bulken tar du når det måtte passe. Slik er vi best mulig forberedt på arbeidet som skal gjøres – før du svinger inn hos oss.

Før og etter PDR. La oss ta hånd om ergerlige bulker!

Bestiller du nå får du time på kort tid!

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart