Polering i Trondheim - prøv Proglazer 3x Coating

Ved verkstedet vårt i Trondheim utfører vi tretrinns polering og lakkforsegling med Proglazer 3x Coating. Behandlingen beskytter billakken med en glasshard hinne, som støter vekk vann og smuss og gir en helt enestående glans. Det beskytter lakken mot både riper og rust. Holdbarheten av tradisjonell voksing telles i måneder, mens lakkforsegling telles i år. Kontakt oss i Nardo og Melhus Bilskade for en proff polering og lakkforsegling av din bil.

Proglazer 3x Coating - slik virker det

Nardo og Melhus Bilskade er sertifisert til å tilby bilpleie med Proglazer-produkter. Stadig flere av våre kunder velger å få behandlet bilen med Proglazer 3x Coating. Vi vasker først bilen helt ren for smuss og skitt, deretter renser vi lakken. Vi polerer så selve lakkforseglingen, eller coatingen, inn i lakken. Lakkforseglingen er keramisk og blir liggende som en beskyttende hinne over billakken. Lakken får en dypere og klarere farge, og små riper skjules. Den vann- og smussavstøtende virkningen gjør bilen lettere å holde ren. Ofte er det nok å spyle av støv og skitt.

Ta kontakt for lakkbeskyttelse og polering i Trondheim

Nardo og Melhus Bilskade er ikke helt som andre bilskadesentre. Vi hjelper deg med skadeforebyggende vedlikehold av bilen din. Ønsker du å få polert og lagt lakkbeskyttelse på bilen med Proglazer 3x Coating, eller få en proff innføring i hvordan du gjør det selv, kontakt oss for et tilbud. Du får også kjøpt Proglazer-produktene hos oss. Les mer om Proglazer her >>

Book time

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart