BILPLEIE

Ta vare på bilen din!

Bilpleie i Trondheim

I det norske klimaet blir både lakken og bilinteriøret utsatt for tøffe påkjenninger. Bilen trenger jevnlig vedlikehold for å se lekker ut og holdes ved like. Det du legger i bilpleie, vil du ha mye igjen for i kjøreglede og den dagen bilen skal selges. Nardo og Melhus Bilskade er dine spesialister på bilpleie i Trondheim. Vi hjelper deg med å ta vare på bilen din. Bestill time for profesjonell bilpleie, eller spør oss om et uforpliktende pristilbud nå.

Bilpolering og lakkforsegling

En nyvasket bil tar seg godt ut, men polering og lakkforsegling er det som gjør den virkelig innbydende og klar for sesongen. Vi tar oss tiden som trengs for å gjøre jobben skikkelig. Vi bruker bilpleieprodukter fra blant andre Proglazer, som er utviklet i Norge. Dette er noe av de mest spennende bilpleieproduktene på markedet. Som lakkforsegling kan vi tilby både 3D Luxury Coat og 3X Coating. Ønsker du å gjøre bilpleien på egenhånd, har vi et bredt sortiment fra Proglazer hos oss.

Bilen så god som ny

Husk at Nardo og Melhus Bilskade også utfører biloppretting på alle bilmerker. Ønsker du å få reparert riper og lakkskader, og få bilen polert og lakkforseglet i samme vending? Bare skriv i bestillingsskjemaet hva du ønsker hjelp til, så hører du fra oss. Velkommen!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart